Zoeken
  • Jelle Wouters

Plantenwortels in de schijnwerper


De wortels van een plant hebben twee belangrijke functies: water & voedingsstoffen opnemen en de plant verankeren in de bodem. Een plant is meestal even groot onder de grond als boven de grond. Net dat willen we met onze nieuwe sfeerlampen in de kijker zetten.


Bewortelde bladstek van Ficus lyrata

Voor dit nieuwe product -waarvoor we nog op een naam aan het broeden zijn- kozen we voor hout met een FSC-label. FSC® hout komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst. FSC® staat voor Forest Stewardschip Council of Raad voor Duurzaam Bosbeheer. Deze internationale organisatie heeft 10 voorwaarden vastgelegd waaraan een goed beheerd bos moet voldoen.Lees meer op: www.fsc.be of www.ikzoekfsc.be Naast het ecologische hout maken we ook gebruik van ingebouwde led-verlichting. Deze lampen verbruiken minder en hebben een langere levensduur wat zich twee keer laat voelen in de kosten.


Bewortelde avocadopit (Persea americana)

Net zoals bij onze muurplanten kun je ook nu zelf kiezen in welke kleur het hout afgewerkt wordt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een plant kiezen die bij jouw interieur past. Wij zorgen voor de rest.

#glowingroots #licht #planten #interieur

15 keer bekeken
0